Human & more
Jövőképes vezetők, jövőképes szervezetek
expose-seperator

workshop

JÖVŐKÉPES VEZETŐK, JÖVŐKÉPES SZERVEZETEK WORKSHOP

“Azt, hogy a jövő milyen lesz, nem tudhatjuk. De hogy milyen lehet, az rajtunk múlik.” (Mérő László)

“Mi az a kérdés, amelyre az életed a válasz?” (George Por)

Tartson velünk április 29-én és 30-án, hogy megmozgathassuk kreatív képzeletét!

 

ELŐADÓK:

71738_585790_750x450

MÉRŐ LÁSZLÓ

Pszichológus és matematikus, a mesterséges intelligencia kutatásokból doktorált, korábban Rubik Ernővel játékszoftvert fejlesztettek. Jelenleg kutató pszichológus az ELTE Pszichológiai Intézete és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem professzora. Képzésein és előadásain a gazdaságpszichológia, az emberi gondolkodás és döntés, az érzelmek logikája, a játékelmélet, a memetika és a kutatásmódszertan a kiemelt témakörök. A tanításon kívül cégeket segít, mint tanácsadó és coach, ill. memetikai marketingkutató és rendszeres előadó. Nyolc könyve összesen 8 nyelven jelent meg.

George-Por
GEORGE POR

Szociológusként diplomázott, ám az elmúlt évtizedekben stratégiai tanácsadóként, mentorként, a közösség és szervezetfejlesztés elkötelezett kutatója. Hite szerint a növekvő tudatosság, mint fejlődési tényező, a szenvedély és kompetencia segítségével hatásosan emeli az embert magas szintre kiteljesedésében. Figyelme arra a találkozási pontra irányul, ahol a szervezeti és szociális evolúció a tudománnyal és spiritualitással találkozik. Ezzel kapcsolatos meglátásait, felfedezéseit adja át workshopjain, egyetemi előadásain, írásaiban. Korábban olyan intézmények felkérésére dolgozott oktatóként, illetve független kutatóként, mint a London School of Economics, az INSEAD, a University of Amsterdam, a UC Berkeley, a California Institute of Integral Studies és a Université de Paris. Jelenleg a Future Considerations szervezeti kultúra és vezetőképzési cég főmunkatársa Londonban. Alapítója az Enlivening Edge, szervezeti kérdésekkel foglalkozó online magazinnak, 2003 óta publikálja a Kollektív Intelligencia Blogot.

Róla több…

Részletek, regisztráció

Feltettünk 10 kérdést a szervezetfejlesztés mestereinek:

  • Mely trendek határozzák meg napjaink szervezetfejlesztésének irányait?
  • Hogyan gondolkodik a jövőképes vezető?
  • Miért fontos, hogy a cégvezetés ne csak jól csinálja, de jót csináljon?
  • Hogyan hatnak a nőies és férfias értékek a szervezet működésére?
  • Mikor működik az alá-fölérendeltségű hierarchia és mikor segíti a fejlődést a mellérendelt, “lapos szerveződésű” modell?
  • Milyen soft technológiákkal rendezhetőek a problémás munkahelyi kapcsolatok?
  • Hogyan váltható bevételre a jó munkahelyi hangulat?
  • Elismerés, a teljesítmény fokozás szent grálja, avagy mikor fontos kimondani azt is, amit mindenki tud?
  • Hogyan bontakoztassuk ki a szervezet kollektív intelligenciáját a Generative Listening segítségével?
  • Hogyan hat a közösségi terek kialakítása az innovatív gondolkodásra, milyen környezetben, térben érzik jól magukat a dolgozók és mindez hogyan hat a sikerre?

A válaszokat a szervezeti tanácsadás és coaching nemzetközi szaktekintélyeitől, Mérő Lászlótól és George Pórtól kapjuk meg, akik pályatársakként egymás munkáját is régóta figyelemmel kísérik. Szuggesztív stílusú előadásaik során könnyen érthető, gyakorlatias formában adják át szemlélet alakító tudásukat.

A workshop témái jövőképességünk új alapköveit jelenthetik, melyekre a legváltozatosabb, legszínesebb szervezetek épülhetnek fel.

RÉSZLETEK ÉS REGISZTRÁCIÓ!

Időpont: 2016. április 29-30.

Péntek 9-16 óráig  és szombat 10-16 óráig.

Helyszín: 

Magnet Közösségi Ház – Juhar terem

Budapest, Andrássy út 98, 1062

Jegyárak:

2016.03.29.-04.07. 29.900,- Ft 2 db jegy vásárlása esetén 54.900,- Ft

2016.04.08-17. 34.900,- Ft 2 db jegy vásárlása esetén 64.900,- Ft

2016.04.18-28. 39.900,- Ft 2 db jegy vásárlása esetén 74.900,- Ft

A jegyárat az átutalás elindításának napja határozza meg! A regisztráció önmagában NEM számít jegyvásárlásnak, mindössze helyfoglalásnak. 80 főnek tudunk helyet biztosítani, ezért kérjük, amennyiben regisztráció után rövid időn belül megkapja a visszaigazoló email-t, utalja át a vásárlási összeget a Magnet Bank 16200106-11517342 számlaszámára! Kizárólag ebben az esetben tudjuk részvételét biztosítani.

Kérjük, hogy a bankszámla, melyről az átutalást indítja, megeeggyező legyen a regisztrációnál megadott számlázási adatokkal! Számlát kiállítani kizárólag arra a névre áll módunkban, amiről a fizetés történik. A számlát átveheti személyesen a workshop helyszínén helyfoglaláskor vagy postázási cím megadása esetén elküldjük Önnek.

2 nap, amely megváltoztatja a hatékony vezetésről alkotott képünket.

2 előadó, akiknek tudása átformálhatja a jól működő vállalati közösségekről kialakult szemléletünket.

A szervezetfejlesztés nemzetközileg elismert szakértői, Mérő László és George Por az elméletet és a gyakorlatot is megosztják velünk – milyen a jövőképes munkahely és cégvezetés, hogyan működtethetjük konstruktívan együttműködő közösségeket.

A workshop résztvevői olyan kreatív atmoszférát tapasztalhatnak meg, amely ideális környezetet teremt új gondolatok, ötletek, tervek felbukkanására.

Tartson velünk!
Kérjük jelölje be azokat a kérdéseket, amelyek Önt leginkább érdeklik!

Mely trendek határozzák meg napjaink szervezetfejlesztésének irányait?

Hogyan gondolkodik a jövőképes vezető?

Miért fontos, hogy a vállalat vezetés ne csak jól csinálja, de jót csináljon?

Hogyan hatnak a nőies és férfias értékek a szervezet működésére?

Mikor működik az alá – fölé rendeltségű hierarchia és mikor segíti a fejlődést a mellérendelt, 'lapos szerveződésű' modell?

Milyen soft technológiákkal rendezhetők a problémás munkahelyi kapcsolatok?

Hogyan váltható bevételre a jó munkahelyi hangulat?

Elismerés, a teljesítmény fokozás szent grálja, avagy miért fontos kimondani azt is, amit mindenki tud?

Hogyan bontakoztassuk ki a szervezet kollektív intelligenciáját a Generative Listening - az alkotó, teremtő kapcsolódás- segítségével?

Milyen környezetben, térben érzik jól magukat a dolgozók és az milyen hatással van a vállalat sikerére?

Információ

expose-seperator
Email
info@humanandmore.com

SZERVEZŐK:

RÉVÉSZ ZSUZSA

Pszichológus, integrál önismereti tanácsadó, a Human & More tagjaként, KKV-s szervezetfejlesztő. Lakberendezői múltját kamatoztatva foglalkozik vállalati terek kialakításával is, tudatosan alkalmazva a környezetpszichológia és az öko szemlélet elveit.

Róla több…

BODA EMESE

Pszichológus, integrál önismereti tanácsadó. Cégvezetéssel kapcsolatos tapasztalataiat saját vendéglátóipari és kereskedelmi vállalkozásokban szerezte.

Jelenleg szervezet pszichológus mesterképzésben vesz részt a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen. A Human & More csapatának tagjaként közösségek, szervezetek kultúráját támogatja a fejlődésben.

Róla több…

POÓR RITA

Humán erőforrás menedzserként szerzett diplomát, integrál önismereti tanácsadóként oklevelet. Nemzetközi nagyvállalatnál töltött évek után jelenleg egy hazai pénzintézetnél közösségépítő.

A Human & More tevékenységén belül szakterületei közé tartozik a munkaerő kiválasztás, a dolgozói elégedettség növelése, a döntés előkészítés, a stratégiaalkotás, valamint a hivatástudat építés, és a pályaorientációs tanácsadás. A Babes-Bolyai Tudományegyetem hallgatója, komplex szervezetekben alkalmazott pszichológia szakon.

Róla több…