Human & more

Révész Zsuzsa

Integrál szemléletű pszichológus, tértervező, kereskedelmi technikus

Pályakezdőként a kereskedelem és üzletvezetés mellett a lakberendezés, bútortervezés, lakberendezési kiegészítők marketing tevékenységében való közreműködés volt fő munkaterülete külföldi design bútorokat és kiegészítőket forgalmazó cégeknél, illetve hazai, egyedi bútorokat gyártó vállalkozásnál. Ezekben az években magán házak, lakások és szolgáltatók tereinek megalkotásában vett részt főképp a minimál és modern stílust népszerűsítve. Jelenlegi munkáiban az ökológiai tudatosság mellett a környezetpszichológiai kutatások eredményeit is hasznosítja a napjainkban piacon lévő hagyományostól mélyebb figyelemmel fordulva a térhasználók felé, interaktív konzultációkkal segíti a terek kialakítását.

környezetpszichológia tudatos alkalmazása a magánlakásokban és a szervezetekben propagálása mellett a Human and More alapító tagjaként különböző irányultságú üzletek felépítését ill. kis és közepes vállalatok fejlesztését – a környezetpszichológián túl – integrál megközelítéssel segíti. Egy országos hálózat keretében pályaorientációs team létrehozása, pályaválasztási- és karrier tanácsadói szolgáltatások integrál megközelítésének kidolgozása után fejlesztették tovább szolgáltatásaikat a munkaerő “megvásárlójának” irányába is. Pszichológus mesteri disszertáció témája a Bizalom, munkahelyi értékek és légkör egy generációváltás folyamatában lévő szervezetben.

Mindezek mellett áldozatsegítési és kutatási munkálatokban tevékenykedik, mely tapasztalatok rendkívüli jól hasznosíthatóak mind a privát, mind a vállalati szférában. Pszichológia alapképzésen a kutatási területe Az énhatékonyság és kompetencia érzés szerepe az áldozati státusz kialakulásában. Az integrál szemlélet, mint módszerspecifikus képzés elvégzésével szakdolgozatában a Viktimológia, azaz áldozattá válás és következményeinek területét elemezte.  

Egyéni tanácsadások során Tiszta Kommunikációval, kognitív és Katathym Imaginatív Pszichoterápia (KIP) módszerrel dolgozik, a MAKOMP (Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület) szupervízió alatt álló team tagja.