Human & more

Boda Emese

Pszichológus, integrál önismereti tanácsadó, saját vállalkozások vezetője vendéglátásban és kereskedelemben

Első szakdolgozatát kulturális és szabadidős tevékenységek fejlesztéséből írta az üdültetésben. A vendéglátás területén szakemberként nagyobb szervezetekben, majd saját kisvállalkozásokban szerzett tapasztalatot, valamint a kereskedelemben hosszabb ideig nők és férfiak öltöztetésével foglakozott, és az „ön azonos egyéniség” kibontakozását támogatta a személyiség alapján. Közben csoportok vezetőjeként az emberek egyéni és csoportos viselkedését, működését tanulmányozta és gyakorolta vezetésüket.

Tapasztalatainak hasznosítását az integrál és tudományos pszichológia tanulmányai segítik. Kutatási területe a Küszöbelmélet vizsgálata a téri intelligencia és a kreatív potenciál kapcsolatában ill. A kreatív munkahelyi klíma, támogató környezet és a szervezeti tanulás-tudásmegosztás összefüggései.

Integrál pályaorientációs és karrier tanácsadóként team munkában országos rendezvényeken dolgozott együtt a Human & More alapítóival. Emberi közösségek és szervezetek kultúráját segíti a fejlődésben különböző intervenciós lehetőségek használatával. A kapcsolati dinamikákban a tiszta kommunikáció valamint a testtudat figyelmű megoldások híve.

Hobbija a munkája, a harmónia, természet és a jó hangulat lételeme.