Human & more

Rólunk

Komplex szervezeti vizsgálatot végzünk az egyének és a közösség szintjén is pszichológiai szaktudásunkat alkalmazva. Segítünk felfedezni a különböző kommunikációk mögött rejlő eltérő egyéni és közös szervezeti célokat könnyen alkalmazható, hatékonyság növelő eszközökkel, azaz jól működő közösségek kialakításával.

expose-seperator

Küldetésünk

  • Hatékonyan és jó hangulatban együttműködő közösségeket építünk!

Szeretnénk felelősséget vállalni abban a folyamatban, amely segíti a közösségek életében az emberi értékek hangsúlyát növelni, az egyediségét és az abban rejlő kreatív potenciált megnyilvánítani.

Munkánk során figyelmünk fókuszába helyezzük az embert, ezáltal inspirálódunk és tudatos kommunikáción keresztül biztosítjuk a tudásáramlást. Ez az organikus folyamat hozzájárul a közösség hangulatának pozitív változásához, ami a szervezetek sikerének az egyik alappillére.

Hisszük, hogy az organikusan együttműködő közösségek kialakítása a gyakorlatban is megvalósítható, és ebben mi hatékonyan tudjuk támogatni partnereinket.

Céljaink:

  • Alkotóterek létrehozása a szervezetekben, ahol inspiráló, innovatív gondolatokat osztanak meg egymással az emberek, és ahol szívesen töltik a munkaidejüket, a munka élménnyé alakul
  • Élményorientált programok szervezése, humán értékek fejlesztése, szervezeti vitalitás növelése, ezáltal a szervezet cselekvőképessége is növekszik
  • Mentor tevékenység jelenlegi és jövőkép feltérképezésével, közös nyelv kialakítása, ami biztosítja a szervezetben az együttműködés és a tudatos kommunikáció alapját
  • Az együttműködésben a felmerülő problémáknál olyan intelligens tudásszintről való megoldást facilitáljunk a szervezetekben, amivel az egyének kollektív tudását használja a csoport a kommunikáció segítségével
  • Értékrendünk alapja a nemektől független emberi értékek tisztelete és az emberi jóllét biztosítása.

Dolgozzunk együtt úgy, mint egy jó hangulatú, energikus család!

Az emberi értékek tiszteletben tartását támogatjuk a szervezetekben. Úgy gondoljuk, a magánélet és a munkaszféra kölcsönhatásban van egymással. Szeretnénk szem előtt tartani a női és férfi nem értékeinek különbözőségét és azok kooperációjának lehetőségeit a munka világában.

Elsődleges célunk a kis és középvállalkozói réteg sikerének segítése. Miután a jelenlegi gazdasági környezet nem járul hozzá a sikerességükhöz, ezért a társadalmi tagozódásban is nagyon meggyengült ez a réteg. Ezek a kisebb létszámú emberi közösségek együttműködésének gyakorlati megoldásokkal való segítése, nagyban segítheti hatékonyságuk és sikerük növekedését.

Boda Emese

Pszichológus, integrál önismereti tanácsadó