Human & more

szervezetfejlesztés

Környezet

Képviseljük azt a szemléletet, miszerint az élet- és munkahelyi tér típusa, állapota, berendezése, kiegészítői mind-mind eltérő hatással vannak a benne lévő emberre és fordítva pl. agresszió. Ennek alapján célunk, hogy a szervezetben lévő egyén felismerje a rá gyakorolt hatásokat, majd mind önmagára, mind a vele ill. körülötte lévő emberekre is pozitívan ható teret hozzunk létre egy közös munka során. Ez nem feltétlenül a drága és design bútorok sokaságának alkalmazását jelenti, hanem a régi és új kiegyensúlyozott eklektikáját.

Hisszük, hogy egy tér és egy szervezet akkor kiegyensúlyozott, ha a női és a férfi értékek kiegyensúlyozottan és együttműködve jelennek meg benne. Ezért tanácsadásaink során kiemelt figyelmet fordítunk ennek tudatosítására, felismerésére és pozitív elismerésére.

Víziónk és hitünk, hogy az ökológiai krízis megoldható, melyre vannak eszközeink. Térrendezéssel foglalkozó szakembereink abban látják a megoldáshoz vezető utat, hogy ügyfeleiknek

  • olyan cégek termékeit ajánlják, akik a környezetszennyezés csökkentését támogatják,
  • olyan termékeket ajánlanak, melyek újrahasznosított anyagból készülnek, a környezetet kevésbé vagy egyáltalán nem szennyezik,
  • hazai bútorgyártó cégek termékeit, kárpitozó és asztalos szakemberek szolgáltatásait ajánlják,
  • bátorítják ügyfeleiket használt bútoraik felújítására saját kezűleg, szervezetekben csapatépítésként alkalmazzák,
  • a térrendezés során az esztétikum és design mellett a valóban praktikus, ergonómikus és tartós termékeket propagálják.